brillestel

I dag er et brillestel i ligeså høj grad at betragte som tilbehør og accessorie som et synshjælpemiddel. Variationen i tidens trend og mode er stor, og ud fra devisen om at intet er rigtigt eller forkert er næsten alt tilladt i valget af brillestel.

Der er naturligvis nogle basale ting som stelbredde og -størrelse samt øjenplacering som bør afstemmes, men ellers er det mere den enkeltes behov, lyst og mod der kommer til udtryk i valget af brillestel.

Hos Hans Laursen Optik fører vi et bredt sortiment af brillestel fra mange forskellige større og mindre leverandører, og udover at have et bredt ud valg af klassiske brillestel har vi lovet os selv altid at have specielle brillestel i sortimentet.

De klassiske brillestel findes i mange forskellige materialer, kvaliteter og priser og er typisk fra producenter som Fleye, Eschenbach, Rayban, Bellinger, Pro Design, Lindberg, Porsche Design og Rodenstock, samt modehuse som Tom Ford, Marc Jacobs, Fendi og Hugo Boss. Materialerne er forskellige metaller og kunststoffer eller kombinationer af disse.

De specielle brillestel kommer ofte fra mindre producenter som kun laver brillestel og ikke producerer eksempelvis bælter, tasker eller tøj. Brillestellene findes ofte kun i få eksemplarer og derfor varierer udvalget af disse en hel del fra butik til butik og fra sæson til sæson. Materialerne kan være carbon, bomuld, træ, bøffelhorn, guld, platin eller endda granit og farverne kan være meget specielle og outrerede. Disse brillestel kommer eksempelvis fra producenter som Theo, Woow, Face a Face og Alain Mikli.

Hos Hans Laursen Optik er vi tilhængere af individualitet og derfor er sortimentet i vores butikker i konstant forandring og bevægelse, samt forskelligt fra butik til butik, så kig ind i en af vores 3 butikker og lad dig friste eller inspirere.

 

tom

TOM FORD EYEWEAR

Verdensberømt amerikansk designer som i mange år var chef i modehusene Gucci og YSL. I 2005 gik Tom Ford solo og lancerede brandet TOM FORD. Brillestellene oser af smukt design, høj kvalitet og lækre materialer og er let genkendelige på det typiske T som starter på brillestellets front og videreføres og afsluttes på brillestangen.

Se udvalget i vores butikker.

seark

STARCK EYES

I samarbejde med den franske brillestels designer Alain Mikli har den kendte designer Philip Starck udviklet en serie af brillestel som kendetegnes ved det specielle multifleksible hængsel. Designet er enkelt og klassisk i neutrale farver og fremstillet i materialer som acetat, titanium og aluminium.

Se udvalget i vores butikker.

lindberg

LINDBERG

Siden Poul-Jørn Lindberg grundlagde virksomheden i 1986 har Lindbergs filosofi været letvægt, kvalitet, fleksibilitet og tilpasning, og lige fra de første AIR Titanium brillestel har det allergivenlige titanium materiale været en vigtig del af produktet.

Lindberg er i dag kendt over hele verden for det unikke design og for det kompromisløse valg af materialer, og der findes således ikke en eneste skrue i et Lindberg brillestel.

 

blac

BLAC

Inspirationen til BLAC har designeren Claus Bellinger fået fra Formel 1, hvor mange af delene bygges i carbon fiber. BLAC er i dag ensbetydende med brillestel skabt i ekstremt stærke og lette materialer som carbon fiber og titanium. Brillestellene er delvis håndlavede og produceres i Danmark og er let genkendelige med det lidt rå carbon look.

 

belllinger

BELLINGER

Bellinger er moderigtige brillestel i stærke farver med dristige udskæringer og markante detaljer og er en serie af brillestel som er i konstant bevægelse og forandring. Inspirationen til designet henter designer parret Malene og Claus Bellinger hos bl.a. Verner Panton.

prodesign

PRODESIGN

De første ProDesign brillestel så dagens lys i 1973 og revolutionerede på det tidspunkt brilleverdenen og blev fra start en stor succes. Siden fulgte nogle turbulente år inden man i starten af 2000`erne relancerede designet og i dag producerer ProDesign smarte brillestel i høj kvalitet og i mange materialer. Både kvinder, mænd og børn.

fleye

FLEYE

FLEYE -Fine LookingEye- er et kreativt dansk designfirma, grundlagt i 2002. Udgangspunktet for grundlæggeren Anette Saust Estø¸ var et eksklusivt design i acetat og beta-titanium kombineret med skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet og tilsat innovative detaljer og stærke farver.

R

RODENSTOCK

Udover at producere nogle af de bedste brilleglas producerer Rodenstock også brillestel. Designet er tidløst klassisk med stor vægt på kvalitet og funktionalitet. Rodenstock`s designerteam har base i den tyske metropol München og her hentes inspirationen til brillestellene.

alian

ALAIN MIKLI

Fransk brillestels designer med base i Paris og den brillestels designer alle andre skeler til når der skal nytænkes. Et Alain Mikli brillestel er for den kræsne brillebruger og udmærker sig ved at design og kvalitet er helt i top og ved konstant nytænkning i unikke farver og former. Perfekt komfort og pasform kendetegner ligeledes et Alain Mikli brillestel.

ray

RAYBAN

Nærmere præsentation er næsten overflødig. Det mest kendte brand i brilleverdenen primært pga. solbrillerne Aviator og Wayfarer. Brandet, som i dag ejes af italienske Luxottica Group, fremstiller også mode brillestel af høj kvalitet.

marc

Marc Jacobs

Amerikansk designer med rødder i New Yorkergrunge miljøet. Marc Jacobs lægger navn til 2 brillestels serier, det super exclusive Marc Jacobs samt undermærket Marc by Marc Jacobs. Begge serier er kendetegnet ved smart design og laves i såvel klassiske som lidt mere specielle farverkombinationer.

Porsche design

Luxusmærke og et navn som er velkendt af de fleste. Kendetegnene er innovativt design udført i de bedste materialer, med den nyeste teknologi, og i gennemført stil.

Rocco by Rodenstock

Brilleserie som så dagens lys I 60`erne, blev nedlagt i 90`erne og genopstod i 2014 som en slags underground brillebrand. Brillestellene er fremstillet i moderne materialer og henvender sig primært til den modebevidste brillebruger.

Hugo Boss

Stort tysk luxusmærke som mest er kendt for herrebeklædning. Brilledesignet er klassisk med stor vægt på funktionalitet og pasform og fremstillet i de bedste materialer.