Briller i øjenhøjde

Personlighed
Vi har øje for dig og din (livs)stil. Følger du de seneste trends eller har du en klassisk stil? Er du til sport, shopping eller strikketøj? Hvad enten dine briller skal have læsefelt eller holde til legepladsen, så sætter vi os ind i, hvem du er, og finder den læsning, der matcher både dit syn og din stil.

Respekt
Vi kan se dig – og os selv – i øjnene. Vores opgave er, at få dig til at se bedre og se bedre ud. Den opgave har vi som erfarne optikere stor respekt for. Derfor er vi både ydmyge og ivrige, og vi slipper dig først, når vi er sikre på, du har den helt rigtige brille eller kontaktlinse.

Begejstring
Vi har et glimt i øjet.
Det skal være en fornøjelse at få nye briller. Derfor arbejder vi ikke kun med dine øjne og vi vil også gerne have et smil frem på dine læber. Så vogt dig for vandede vittigheder og begejstring for din bygningsfejl.

Samme optiker hele vejen – også næste gang du kommer
Hos os bliver du mødt af en uddannet optiker, allerede når du træder ind af døren. Den samme person foretager synsprøve, rådgiver omkring brille- eller kontaktlinsevalg, monterer brillen og giver dig hånden, inden du går igen.

Ingen slagtilbud og kampagner – hellere individuelle hensyn
Vi tager udgangspunkt i dig og finder den læsning og den pris, der matcher dit syn og din stil. Vi ligger ikke under for smarte slagtilbud, standardløsninger og tilfældige kampagnepriser.

Stort og anderledes udvalg – og resten kan vi skaffe
Vi har de anderledes og eksklusive briller – og masser at vælge imellem (men bare rolig, vi hjælper dig selvfølgelig). Vi er ikke begrænset af et kedeligt kædesortiment, og hvis der skulle være noget, vi ikke har i butikken, så skaffer vi det til dig.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk